Sundhedsordninger øger trivslen og giver høj medarbejdertilfredshed

Velkommen til Happy2Work - Sundhed og trivsel på arbejdspladsen

Happy2Work leverer tværfaglige og fleksible sundhedsfremmende løsninger, der sikrer offentlige og private virksomheder en stærk arbejdsstyrke.

Vores værdigrundlag hviler på respekten for det enkelte individ og troen på, at alle mennesker kan udvikle sig ved at handle. De bedste betingelser for udvikling sker når man får indflydelse, lyttes til og har reelt ejerskab over eget liv, og de mål der opstilles. Med det som udgangspunkt er vores mission at sikre danske virksomheder succes med forebyggelse og behandling af fysiske og mentale arbejdsrelaterede belastninger. Dette for at gøre arbejdslivet til en endnu bedre oplevelse for den enkelte medarbejder, men ikke mindst for at understøtte virksomhedernes konkurrencedygtighed

Hos Happy2Work møder du et specialiseret team af sundhedsfaglige medarbejdere, og vi besidder et solidt sundhedsfagligt fundament, der tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor sundhed.

Vi vægter tværfagligt samarbejde med dygtige kollegaer både i og uden for Happy2Work højt. Happy2Work er en del af projektorganisationen Sundhed i bevægelse, som ejes af tre sundhedshuse, Fysikken i Ringsted, Fabrikken i Slagelse og Kroppens hus i Sorø. Sammen arbejder vi hele tiden på, fortsat at kunne sikre de bedste sundhedstilbud på markedet.

Sammen skaber vi glæde og bevægelse.

Kvalitet skaber resultater!